megasynth-live9.jpg

Over Boxer Music & Training

Welkom bij Boxer Music & Training.

Hoofddocent Niels van der Horst geeft sinds januari 2009 trainingen in Ableton Live en Elektronische Muziekproductie. Dit tot volle tevredenheid van zijn studenten (zie onze referenties).

Door zijn betrokken en persoonlijke manier van lesgeven leer je niet alleen grondig alle in- en outs van een moderne muziekproductie kennen, maar door de praktijkgerichte opzet kun je na afloop van de training ook daadwerkelijk produceren.

Niels van der Horst is erg betrokken bij de voortgang van zijn deelnemers. Graag geeft Boxer Music & Training les aan deelnemers die het beste uit zichzelf willen halen.

5.0/5 van 2 beoordelingenen.
Overzicht beoordelingen
Inhoudelijke recensie
2017/08/21
Beoordeling
Een erg goede prijs-kwaliteitverhouding. De docent weet goed aan te voelen wat jouw niveau is en weet hier effectief, en met name met veel toewijding en ongebreideld enthousiasme op in te springen. Tevens is het zo dat je ook buiten de lessen feedback kan krijgen, wat er voor zorgt dat het geen wat je leert (waar je tijd voor nodig hebt om het te leren beheersen nav de lessen) door de concrete feedback ook echt beter wordt in je producties. Daarnaast heeft de docent een diepgaande kennis over de onderwerpen.
Laat meer zien
4 van 4 mensen vond deze beoordelingen nuttig
Producer opleiding privé
2017/08/20
Beoordeling
De lessen zijn heel leerzaam, gericht op waar ik nu ben met produceren en het is meteen toe te passen in mijn producties. Ook buiten de lessen om kan ik met mijn vragen terecht en krijg ik tips zodat ik verder kan. En de sfeer is prima.
Laat meer zien
3 van 3 mensen vond deze beoordelingen nuttig
Selecteren
Selecteren

Meer te delen! (optioneel)

..%
No description
  • Size:
  • Type:
  • Voorbeeld bekijken:

Niels van der Horst

abletondocent