megasynth-live9.jpg

Prive training op maat

Weet je technisch gezien nog weinig tot niets van het producers vak en wil je graag persoonlijk begeleidt worden met het verwezenlijken van je muzikale ambities? Of ben je al aardig op weg met je producties maar zoek je toch nog verdieping? Dan raden wij je deze training op maat aan.

Je stelt bij deze optie min of meer je eigen prive producers cursus samen. Ons lesprogramma wordt vervangen door onderwerpen waar jij op dat moment behoefte aan hebt en je krijgt les in jouw eigen tempo. Op deze manier koersen we direct op jouw doel af! Neem gerust even telefonisch contact op voor wat informatie over de mogelijkheden. Specialist Niels van der Horst is te bereiken op 06 14638040 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

5.0/5 van 4 beoordelingenen.
Overzicht beoordelingen
Prive lessen
2017/09/11
Beoordeling
Na jaren lang werkzaam te zijn in de house/techno wereld als label eigenaar en artiesten manager heb ik mij ingeschreven voor een prive cursus bij Boxer. Ik wilde vooral een beter inzicht krijgen in hoe platen gemaakt worden op het gebied van EQ, compressie en dat soort zaken. Niels heeft mij hierin erg goed begeleid en binnen een vrij korte periode vele inzichten gegeven waar ik zelfstandig nooit aan was gekomen. Op elk gebied, van opbouw tot afmixen, van drums tot syntheze lessen. Ook de begeleiding buiten de lessen om is een enorme meerwaarde. Je hoeft hem maar te bellen met een vraag en hij weet het antwoord. Tevens heeft hij mij flink geholpen met accoustiek en alles wat daar bij komt kijken evenals hardware die ik in gebruik heb. Kortom, ik ben zeer tevreden met de lesstof en de begeleiding.
Laat meer zien
3 van 3 mensen vond deze beoordelingen nuttig
Persoonlijke en enthousiaste begeleiding
2017/08/21
Beoordeling
Een van de fijne aspecten van Boxersound Productions is de individuele en enthousiaste begeleiding. Zelfs privelessen zijn mogelijk voor een schappelijk bedrag. Alle lessen zijn hands-on! Verder kent hoofddocent Niels van der Horst het Ableton Live programma als zijn broekzak, evenals vele plugins en mixtechnieken. Warm aanbevolen, dus.
Laat meer zien
3 van 3 mensen vond deze beoordelingen nuttig
Enthousiast en dankbaar!
2017/05/20
Beoordeling
Met enige regelmaat neem ik nog steeds prive lessen waar ik een enorme baat bij heb. Ik ben dan ook heel enthousiast over deze opleiding. Een goede uitleg is het halve werk. Mijn eigen tracks, wie had dat ooit durven dromen!
Inmiddels flink aan het groeien met mijn label.
Luister hieronder de laatste releases. http://www.vocrecords.com/recent-releases.htm

Laat meer zien
3 van 3 mensen vond deze beoordelingen nuttig
Positieve en doelgerichte lessen op maat!
2017/09/14
Beoordeling
Zeer goede Lessen.
Niels gaat dieper in op de materie, maar houdt het wel overzichtelijk voor mij waardoor ik na het volgen van de privé lessen weer een poosje vooruit kan.
Niels kan je alles leren wat je nodig hebt om te komen waar jij naartoe wilt met je muziek producties.

m.vr.groeten,
Ronald
Laat meer zien
2 van 2 mensen vond deze beoordelingen nuttig
Selecteren
Selecteren

Meer te delen! (optioneel)

..%
No description
  • Size:
  • Type:
  • Voorbeeld bekijken:

Les specificaties

Duur: 9 lessen van 4 uur
Aantal pers.: 1 (priveles)
Kosten: 1295,-
Startdatum: In overleg

Hands-on training

cursist-opleiding