megasynth-live9.jpg

Producer opleiding prive

Of je nu een beginner of een gevorderde Ableton Live producer bent, bij deze individuele producer opleiding kunnen we instappen op jouw niveau en werken in jouw tempo.

Eén op één werken met een top Ableton Live specialist is de meest effectieve en ideale wijze om doelgericht aan jouw ambities te werken.

Voor meer informatie over deze opleiding kun je contact opnemen met jouw persoonlijke Ableton Live trainer: Niels van der Horst. Niels is te bereiken op toestel 06 14638040 of mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ben je al zeker van je zaak en wil je inschrijven voor deze prive opleiding, dan kan dit direct via ons online inschrijfformulier. Een kort overzicht van de inhoud van de opleiding kun je hieronder vinden.

5.0/5 van 4 beoordelingenen.
Overzicht beoordelingen
Prive les van Niels
2017/08/21
Beoordeling
Ik heb nu een les of 5 genomen bij Niels, ik wilde mijn skills met Ableton verbeteren. Op een gegeven moment is het gewoon beter om priveles te nemen ipv honderden youtube tutorials te bekijken. Niels heeft echt verstand van Ableton, en bovendien is hij erg gezellig, het was altijd een feest om er weer heen te gaan en vol met nieuwe ideeen weer naar huis te rijden. Niels bedankt voor de lessen and we keep in touch!

Gr jw
Laat meer zien
6 van 6 mensen vond deze beoordelingen nuttig
Eén op één lessen.
2017/09/03
Beoordeling
Ik was op zoek naar iemand die mij de kneepjes van Ableton kon uitleggen. Via Google kwam ik op deze site uit en omdat ik graag lessen volg in mijn eigen tempo, leek dit een geweldige optie. Niels is duidelijk in zijn communicatie en weet zijn kennis op een leuke, degelijke en professionele manier over te brengen. Welke vraag ik ook heb, Niels weet ze de beantwoorden en daarnaast (wat ik persoonlijk heel belangrijk vind, maar vaak ook wordt vergeten) is dat hij de onderbouwing ervan ook uitlegt. Zoek je iemand die je verder kan/moet helpen met bijvoorbeeld Ableton, Synthese, Producen, Geluid in het algemeen, Mastering etc. dan ben je hier op het juiste adres.

Met muzikale groet,

Nilo
Laat meer zien
4 van 4 mensen vond deze beoordelingen nuttig
Prive les leren produceren in Abelton
2017/09/11
Beoordeling
Na het verkrijgen van het DAW programma Abelton. Liep ik eigenlijk al gelijk vast, en was dus opzoek naar uitleg en het liefst in de vorm van persoonlijk les. Via google ben ik bij Niels van Boxersound uitgekomen. En Niels is de reden geweest dat ik weer vollop met muziek bezig ben. Thx gzrrr
Laat meer zien
3 van 3 mensen vond deze beoordelingen nuttig
Privé lessen
2017/09/12
Beoordeling
Hallo,
Ik was al enige tijd bezig met het arrangeren en het masteren van mijn tracks. Het probleem waar ik telkens tegen aanliep was een gebrek aan kennis in dit vakgebied. Na al een aantal privé lessen is mijn kennis ruim verbeterd en klinken mijn tracks zeer professioneel nu. Ik ben daarom uitermate tevreden over zijn zeer effectieve werkwijze. Er valt nog zat te leren hier over. Op naar de volgende lessen.
Laat meer zien
2 van 2 mensen vond deze beoordelingen nuttig
Selecteren
Selecteren

Meer te delen! (optioneel)

..%
No description
  • Size:
  • Type:
  • Voorbeeld bekijken:

Les specificaties

Duur: 9 lessen van 4 uur
Aantal pers.: 1 (priveles)
Kosten: 1195,-
Startdatum: In overleg

prive training

prive ableton trianing

9 modules van 4 uur